Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziuma
„Nevelni és tanítani”
8200 Veszprém, Iskola u. 4. OM kód: 203066
Tel.: 88-560-630
E-mail: isk@ipariszakkozep.hu

Igazgatói közlemény tanulóknak

Kedves Tanulók!

A digitális tanulmányi rend bevezetésével kapcsolatban az alábbi tájékoztatással szolgálok nektek.
A legfontosabb, hogy figyeljétek folyamatosan az e-krétában érkező üzeneteket. Szerda első órától a tanáraitok ezen keresztül fognak tájékoztatni benneteket az aznap elvégzendő tananyagról, beadandó feladatokról, és ezek határidejéről. A tananyagot folyamatosan dolgozzátok fel a tanári utasítások szerint. Semmiképpen ne hagyjátok felgyülemleni, mert akkor egyszerre túl sok feladatot kellene elvégezni. A határidőket szigorúan tartsátok be. Családon belül alakítsatok ki egy olyan napirendet magatoknak, amelynek szerves része, hogy minden nap tudtok foglalkozni a tanulással. Előfordulhat, hogy előre megbeszélt időpontban online számonkérést tartanak tanáraitok. Kérlek, készüljetek fel erre is, illetve meg fogják adni a konzultációs időpontokat is, amikor lehetőségetek van kérdezni tőlük. Végzősöknek figyelmébe ajánljuk az M5 csatornán az érettségizők számára sugárzott műsorokat is. Amennyiben nem tudjátok megtekinteni műsoridőben, elérhetők a YouTubeon is. A 12. és 13. osztályos tanulókat kérem, hogy a tananyag mellett készüljenek az érettségi és a szakmai vizsgákra. A digitális tanrend segít a minél hatékonyabb felkészülésben.

A saját, és környezetetek egészségének védelmében nyomatékosan kérjük, hogy tartózkodjatok otthon, és ne járjatok össze csoportokba.

Szeretnék gratulálni a discordon létrehozott virtuális iskola megalkotóinak, és biztatlak benneteket, hogy minél aktívabban vegyetek részt ebben. Ennek elérhetőségét az iskolai Facebook csoportban találjátok meg.

A menzás tanulókat tájékoztatom, hogy a Hangvilla a holnapi naptól bizonytalan ideig zárva tart. A befizetéseket visszatérítik.

Irányi László igazgató